Wij zijn het uitzendbureau dat voor jou werkt!

Beste banen bij u in de buurt!

Werkgevers


De perfecte match tussen functie en kandidaat vinden is niet eenvoudig. Riant Personeelsdiensten helpt je daarbij. Wij hebben jarenlange ervaring in recruitment & search in veel voorkomende branches en beschikken over een groot netwerk. Onze medewerkers begrijpen jou behoefte in het werk dat ze word opgedragen. Bovendien kijken we altijd naar de unieke meerwaarde van elke kandidaat en betrekken we onze opdrachtgevers nauw bij het selectietraject. Dat vergroot de kans op een goede match aanzienlijk! 


 • Groot netwerk
  We hebben een breed nationaal netwerk binnen de food & industry  / metaal / techniek . Dit netwerk vormt voor ons de basis om de beste kandidaten te vinden. We betrekken ons netwerk actief als ‘informant’ om bij de juiste personen uit te komen. Geen ‘old boys’-netwerk dus, maar een professioneel sociaal netwerk waarmee we de beste kandidaten en -bedrijven uit de branche weten te bereiken en zij ons.

 

 • Transparantie in het recruitmentproces
  Net die stap extra doen en alleen tevreden zijn met het allerbeste resultaat, dat is wat Riant Personeelsdiensten kenmerkt. We vinden dat een recruitmentproces open en transparant moet zijn. Daarom houden we opdrachtgevers en kandidaten nauwkeurig op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens onze zoektocht naar een kandidaat. Wij geloven dat deze transparantie een belangrijke sleutel tot succes is!

 

 • Verhalen die inspireren
  Er is weinig wat mensen zo raakt als de keuze voor een nieuwe baan. Daarom wil je zoveel mogelijk te weten komen over het bedrijf, hun ambities en de functie? Riant Personeelsdiensten interviewt opdrachtgevers en kandidaten over het werken bij deze organisaties. Wij zoeken de verhalen en anekdotes die inspiratie geven!

 

 • Specialist in de arbeidsmarkt
  Wij zijn een searchbureau gespecialiseerd in recruitment & search. Dat betekent dat we ons naast de algemene posities in de  meest voorkomende branches ook richten op mid- en high level posities voor professionals.

 

© 2020 - 2021 Riant Personeelsdiensten | KVK: 81109695 | BTW: NL861935214B01